Syksyn numero työn alle!

Se alkaa olla kesä pikkuhiljaa purkissa, joten on jo aika valmistaa syksyn Rannantaikaa lehden numeroa. Aineisto lehteen tulee siis olla toimituksessa elokuun 15. päivään mennessä! Toki saa vähän myöhästyäkin, mutta mikäli haluamme lehden ulos syyskuun alussa, olisi hyvä, että deadlinesta pidetään ainakin pääosin kiinni.

Suomen satavuotisjuhlien merkeissä on kylillä tapahtunut paljon ja kesästä johtuen vilsketta ja vilinää on ollut muutenkin. Kaikista tapahtumista ja riennoista kannattaa kertoa lehdessä kuvien kanssa. Aktiivisissa kylissämme toki myös aina katsotaan eteenkin päin, joten syksyä kannattaa eri tavoin myös hahmotella ja kertoa tapahtumista ja muista ajankohtaisista suunnitelmista tai vaikka vain haaveistakin (ihmeiden aika ei ole koskaan ohi).

Valokuvakertomuksia, runoja, kronikoita, muistelmia, piirroksia, sarjakuvaa, kaikenlaista tarvitaan lehteen. Myös voi ehdottaa kansikuvaksi onnistunutta kesän otostaan. Vaikka lehti on mustavalkoinen myös värikuvat kelpaa (niitä pääosa lehden julkaisemista kuvista alunperin ovat olleetkin). Jokainen lehdessä julkaistava kuva joudutaan joka tapauksessa aina kuvakäsittelemään julkaisumuotoon muutenkin kuin värisävyjen puolesta.

Julkaistavan materiaalin voi lähettää sähköpostitse Merville mervi@saunalahti.fi tai Ilkalle erakko@dlc.fi, tai sitten sujauttaa postilaatikkoon osoitteessa Simonmäentie 18, 49840 Mäntlahti.

Mäntlahdessa 4.8.2017 Ilkka Ahmavaara

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 50, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments