ELOKUUN 15. PÄIVÄ 2022

Hei kaikille!

Kirjoituspöytä rannalla

On taas aika muistuttaa, että syyskuun Rannantaikaa lehden numeron juttujen tekeminen on alkanut ja aikaa on tämän kuun 15. päivään saakka. Sitten aloitan taiton niin, että numero lähtee viimeinen päivä painoon ja ilmestynee sitten lukijoille syyskuun puolivälissä. Ja aineistot siis edelleen allekirjoittaneen sähköpostiin: erakko@dlc.fi

Juttuja voi toki lähettää viimetinkaankin tuon 15. päivän jälkeen, mutta jutusta ja sen suurinpiirtein vaatimasta sivutilasta kannattaa ilmoittaa ennakkoon, että saan ajoissa taittosuunnitelmaan varattua tilaa. Moni lienee tietoinenkin, että minulla alkoi raskaat syöpähoidot juuri sopivasti tämän syksyn numeromme tekemisen aikaan, mutta eiköhän siitä selviydytä korkeintaan pienellä viiveellä, joten ei anneta sen häiritä.

2.8.2022
Mäntlahden suurruhtinaskunnassa
Ilkka Ahmavaara
erakko@dlc. fi
puh 045 136 5882
Simonmäentie 18, 49840 Mäntlahti

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 98, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments