Tehdään vielä yksi numero

Nyt pyydän kaikkia kirjoittajia osallistumaan lehtemme viimeisen numeroon tekoon! Tehtäisiin tästä vähän tuhdimpi kevään lukupaketti, kaikenlainen teksti ja kuvitus on tervetullutta, kuten aina. Aikakausi kylillä vaihtuu – entiset toimijat kuolevat pois ja uusia odotetaan tilalle, aikaa näyttää, tuleeko Klamilaan uusi Kylätupa Ronkuli ja alkaako Rannantaikaa-lehti taas ilmestyä uusin voimin jossain muodossa, vai tapahtuuko kylillä jotain aivan uutta toimintaa, jota ei aikaisemmin ole osattu kuvitellakaan. Ehkä kylät muuttuvat jollain tapaa digitaalisiksi?

Rannantaikaa lehden viimeisen numeron deadline on helmikuun 15. päivä, kuten maaliskuun numeron aina.
Lähettäkää aineisto sähköpostilla osoitteeseen erakko@dlc.fi

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 287, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments