Deadline 15.11.2015

RT4-15-sivu001

Numerolla ei ole vielä kansikuvaa! Lähetä ehdotuksesi tai vaikka useampi. Muista, että lehti painetaan mustavalkoisena.

(27.10.2015) On aika taas muistuttaa, että Rannantaikaa lehden vuoden viimeinen numero (4/2015) on työn alla. Lehden sisältö on paljon kiinni siitä, mitä lukijat ja muut lehteen kirjoittavat, joten kynät sauhuamaan. Muistettakoon myös, ettei yhtäkään lehteen tarjottua juttua ole koskaan jätetty julkaisematta, kaikki julkaistaan parhaalla mahdollisella ulkoasulla.

Lehti tehdään täysin talkootyöllä taittoa ja kirjapainotyötä lukuunottamatta, joten myös toimituksen jutut ovat samalla tavoin muun elämän ja työnteon ohessa kirjoitettuja, eikä lehden toimituksella ole sen enempää aikaa omistaa lehdelle kuin muillakaan. Tänä vuonna on sisältöä omalta osaltaan tuottanut lehteen myös yhdistykseemme TE-keskuksen ja Haminan kaupungin tuella palkattu työntekijä muiden tehtäviensä lomassa.

Lehti ilmestyy myös internetissä, mutta vuoden viiveellä. Ajatus kuitenkin on, että lehtijuttuja voidaan jatkossa myös julkaista näillä Rannantaikaa väen kotisivuilla ajantaisaisestikin, joten mainitse juttusi lähettämisen yhteydessä haluaisitko sen myös internetiin julkaistavaksi.

Lähetä aineistosi sähköpostilla erakko@dlc.fi tai tipauta yhdistyksen postilaatikkoon.
Ilkka Ahmavaara

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 42, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rauno Vaherva

Artikkelisarja otsikolla “Klamilan ihmeet , tarua vai totta”. Jos luoja suo, kirjoittelen juttuja omien tekemisieni kautta täysin subjektiivisesti, ilman nimiä ja vuosilukuja. Näitä asioita, toteutuneita tai toteutumattomia, ei yleensä ole ansiokkaissa Klamilan kyläkirjoissa. Tällä kertaa mainitsen vain asioita mielenkiinnon herättämiseksi ja baarikeskustelun avaamiseksi. Jatkossa käsittelen asian tai pari kerrallaan, kun… Read more »