«

»

loka 27 2015

Deadline 15.11.2015

RT4-15-sivu001

Numerolla ei ole vielä kansikuvaa! Lähetä ehdotuksesi tai vaikka useampi. Muista, että lehti painetaan mustavalkoisena.

(27.10.2015) On aika taas muistuttaa, että Rannantaikaa lehden vuoden viimeinen numero (4/2015) on työn alla. Lehden sisältö on paljon kiinni siitä, mitä lukijat ja muut lehteen kirjoittavat, joten kynät sauhuamaan. Muistettakoon myös, ettei yhtäkään lehteen tarjottua juttua ole koskaan jätetty julkaisematta, kaikki julkaistaan parhaalla mahdollisella ulkoasulla.

Lehti tehdään täysin talkootyöllä taittoa ja kirjapainotyötä lukuunottamatta, joten myös toimituksen jutut ovat samalla tavoin muun elämän ja työnteon ohessa kirjoitettuja, eikä lehden toimituksella ole sen enempää aikaa omistaa lehdelle kuin muillakaan. Tänä vuonna on sisältöä omalta osaltaan tuottanut lehteen myös yhdistykseemme TE-keskuksen ja Haminan kaupungin tuella palkattu työntekijä muiden tehtäviensä lomassa.

Lehti ilmestyy myös internetissä, mutta vuoden viiveellä. Ajatus kuitenkin on, että lehtijuttuja voidaan jatkossa myös julkaista näillä Rannantaikaa väen kotisivuilla ajantaisaisestikin, joten mainitse juttusi lähettämisen yhteydessä haluaisitko sen myös internetiin julkaistavaksi.

Lähetä aineistosi sähköpostilla erakko@dlc.fi tai tipauta yhdistyksen postilaatikkoon.
Ilkka Ahmavaara

2 kommenttia

 1. Rauno Vaherva

  Artikkelisarja otsikolla ”Klamilan ihmeet , tarua vai totta”.
  Jos luoja suo, kirjoittelen juttuja omien tekemisieni kautta täysin subjektiivisesti, ilman nimiä ja vuosilukuja.
  Näitä asioita, toteutuneita tai toteutumattomia, ei yleensä ole ansiokkaissa Klamilan kyläkirjoissa.
  Tällä kertaa mainitsen vain asioita mielenkiinnon herättämiseksi ja baarikeskustelun avaamiseksi.
  Jatkossa käsittelen asian tai pari kerrallaan, kun pääsen vuodenvaihteessa kaivelemaan kotoa dokumentteja.
  Aiheita:
  Natturin ulkoilualue
  Museoidut puhelinpylväät
  Uuno Klamin kipsipääveistos
  Uuno Klamin ensimmäinen historiikki
  Klami Center
  Klamila Tattoo
  Klamilan kävely/pyörätie
  Kyläkonttori
  OK-valkama
  Koukin Kuoro
  Tarinoita Kylän eri tapahtumista

  Rauno Vaherva
  Virallinen osoite
  Koukintie 23
  49860 Klamila
  Talvisin Torreviejassa Espanjassa
  0
  1. Ilkka Ahmavaara

   Odotamme mielenkiinnolla kirjoituksia!
   0

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>