Palaa kohteeseen Kylä maailmassa

Kylä maailmassa 2006

RANTAIVÄEN KOKOPERHEEN JUHLA ”KYLÄ MAAILMASSA” 2006 VIETETTIIN ILOISISSA MERKEISSÄ

Kokoamme koosteen juhlien kulusta marraskuun lehteen, sekä cd levylle. Myös nettiin tulee lisää onnistuneesta tapahtumasta.

HUOM! Kyläläiset voivat tilata Rantai väeltä Hasse Wallin uutta levyä Sweet Nina 10 euroa kappale (+postimaksu, jonka suuruuden selvitämme kun viiden levyn tilauksen satsi on kasassa).Ulkopaikkakuntalaiset voivat tilata levyn suoraan Hasselta osoitteestahttp://www.hassewalli.com ja siellä yhteystiedot/contact.

Tapahtumaa tukivat seuraavat yritykset: Haminan Energia Oy, Haminan Osuuspankki, T.Peltolan Sähköliike ja Ojalan Talkkaripalvelu.

Kuvia alkuillan tapahtumista alla. Kuvissa Uppo-Outo ja Kumiankat, Teatteri Lempi, sekä Kyläläisten Sketsiryhmä Tatun johdolla.

Myöhemmin julkaistaan myös Hasse Wallin, Hiekkarannan Hymy -orkesterin (rummuissa Toto, komppikitara: Vesa ”Vesperi” Jokinen, läskibasso: Kettu, Kitara: Toni ”Moroni” Liimatta, laulu: Mikko Sippola), sekä Tatun ja Sepon illan esityksistä kuvia ja kenties videopätkiä.

Alla Hasse virittelee illan saundia, kuvia myöhemmin lisää..
Haminan Energialla oli paikalla infopiste langattomista Wimaxlaajakaistayhteyksistä, jotka ovat nyt saatavissa kyliemme saaristoihin saakka.
(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 300, 1 tänään)