Lehden elokuun numero työn alla!

b2

Kylämaailmassa syntymäpäivien juhlateltan infotaululta selvisi kartalta paikallista maantiedettä, esiintyjätiedot ja Liisan ravintolan sijainti. (valok.IA)

Vaikka kesä on vielä täydessä vauhdissaan ja ehkäpä tämän kesän vetävimmät lomasäät vielä edessäpäin, olisi aikataulun mukaisesti tehtävä lehtemme elokuun numero. Tänä vuonna yrittäisimme saada numeron ilmestymään elokuun aikana, joten aineiston deadlinea aikaistettiin kahdella viikolla elokuun ensimmäiseen päivään.

Miten kesä on mennyt? Kylillä on ollut paljon tapahtumia, teatteria, konsertteja ja muita erilaisia juhlia. Kertokaa kokemuksianne niistä!  Myös järjestäjien yhteenvedot tapahtumista varmasti kiinnostavat lukijoita. Miten vietit itse kesää, lomakokemuksia ja kokemuksia kesätöistä.

Valokuvia, runoja, muisteloita, ajankohtaisia pohdintoja: kaikki julkaistaan.

Lähetä aineistosi toimituksen sähköpostiin erakko@dlc.fi tai tiputa Rannantaikaa väen postilaatikkoon Simonmäentien ja Pyötsaarentien risteyksessä. Postiosoite on Simonmäentie 18, 49840 Mäntlahti.

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 40, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments