Palaa kohteeseen Rantaitupa

Värjäyspäivät


Villan värjäystä kasveilla ja sienillä

Villan värjäys luonnon kasveilla kuten jäkälillä, ruohoilla, varvuilla, kukilla ja puun kuorilla sekä sienillä on ikivanha tapa, joka oli jo jäämässä unholaan, mutta kiinnostus tätä värjäystapaa kohtaan on taas lisääntynyt.

Järjestämme Rantaituvan Patapuistossa Haminan Mäntlahdessa kasveilla – ja sienillä värjäyspäiviä. Annamme ohjausta värjäykseen tai voit tulla värjäämään itseksesi. Värjätä voi sekä villalankaa että lampaan villoja.

Päivän hinta:

Värjäys ja opetus 20 € / henkilö

Värjäys ilman ohjausta 20 € / alle 500 g lankaa, 20 €/ 500-1000 g lankaa

(Hinnat sisältävät puretusaineet ja välineiden käytön, langat eivät sisälly hintaan).

Ilmoitamme tarkemmat värjäyspäivät myöhemmin tai voit tilata päivän sinulle sopivaan aikaan. Tulemme sopimuksesta myös paikkakunnallesi pitämään värjäyspäiviä.

Myynnissä Pieni Värjäysopas 10 €. Oppaaseen on koottu kaikki tarpeellinen tieto, mitä tarvitaan kasveilla ja/tai sienillä värjäyksen aloittamiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sekä Värjäysoppaan tilaukset:

Mervi Hyppänen
Puh. 044 506 0370, Sähköposti mervi@saunalahti.fi
Postiosoite:
Rantaitupa, Simonmäentie 18, 49400 Hamina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 548, 1 tänään)

Värjäysopas

Mervi Hyppänen: Villan kasvivärjäystä (omia kokemuksia) Villan värjäys luonnon kasveilla kuten jäkälillä, ruohoilla, varvuilla, kukilla ja puun kuorilla on ikivanha tapa, joka oli jo jäämässä unholaan, mutta kiinnostus tätä värjäystapaa kohtaan on taas lisääntynyt. Kasveilla värjätessä saa aikaan kauniita ja pehmeitä toisiinsa sointuvia sävyjä. Värit ovat myös hyvin yksilöllisiä, sillä koskaan ei voi tietää tarkalleen, …

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments