Palaa kohteeseen Kylä maailmassa

Kylä maailmassa 2008

KULTTUURIHEINÄKUU MÄNTLAHDESSA 2008

Rantaituvalla on pidetty vuodesta 2006 alkaen yli 8 tuntista Kylä maailmassa juhlaa. vuonna 2008 vietetään koko heinäkuun mittaista kulttuurikuukautta: erilaisia teemallisia konsertteja ja esityksiä joka viikonloppu ja vähän muulloinkin…

Haimme EU:n Leader rahoitusta Sepra ry:ltä saamatta sitä, joten olemme rahan puutteen vuoksi joutuneet karsimaan ohjelmistoa.

Kulttuurikuukauden valmistelua saattoi seurata, ja myös osallistua siihen foorumimme keskustelussa täällä. Vuoden 2009 heinäkuun valmistelu alkaa syksyn aikana..

KUVASATOA


Kulttuuriheinäkuun ja Galleria Kymen Kullan avajaiset 4.7.


PUNK-ILTAMAT 5.7.

Haminalainen kaupunkilehti Reimari julkaisi juttumme Kulttuuriheinäkuusta, mutta jostain syystä jätti Punk-iltamista kertovan kappaleen pois, joten laitamme sen tähän:

Lauantaina 5.7. Rantaituvalla kuultiin aivan erilaista musiikkia, kun kolme Punk-bändiä näyttivät taitonsa. Paikalla ollut yleisö sai kuulla ja kokea, mitä irtoaa, kun esiintyjillä on osaamista ja asennetta. Illan aloitti haminalainen punkrockia soittava THE DILLIGAFS ja sen jälkeen oli vuorossa myös alkujaan haminalainen SKV, joka aikoinaan perustettiin yhtä keikkaa varten. Viimeisenä esiintyi vanhan liiton punkkia edustava lahtelainen SA-INT, joka on perustettu jo vuonna 1984. Jokainen bändi veti esityksensä täysillä eikä voi kuin ihailla ja ihmetellä sitä energiaa ja taitoa, mitä soittajilla on.


IN JENGI 11.7.


ILTA KITARALLE: HASSE WALLI POWER TRIO JA ENDLESS CIRCLES 12.7.


LUOVUUDEN ILTA 19.7.


LASTEN PÄIVÄ – SATUMATKA 26.7.


PÄÄTÖSJUHLA 26.7. – BAROKKIMUSIIKKIA HUILULLA, JOHANNA KAARTO

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 289, 1 tänään)