Liikuntapuisto etenee

Odoteltiin milloin kaupungin mittamies tulee  mittaamaan liikuntapuiston paikan Hyötispisteelle, sillä oltiin siinä luulossa, että kyläläisiä tarvitaan näyttämään puiston paikka. Mittamies kävikin kuitenkin omineen merkkamassa puiston paikan ja ilmoitti minulle sähköpostilla, että ohjeellinen paikka on merkattu. Käytiin tarkistamassa ja ihan oikean paikan mittamies oli valinnut. Vielä kun keltaisen veneen ja veneenkuljetustrailerin omistajat siirtävät omaisuutensa pois tieltä, niin puisto voidaan pystyttää.

Laitteet liikuntapuistoon ovat tulossa joko viikolla 20 tai 21 ja  avajaiset on suunniteltu pidettäväksi torstaina 24.5. klo 10.00. Silloin saadaan ohjausta laitteiden käyttöön, joten juhlaan kannattaa pukeutua rennosti.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 67, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments