Mäntlahden liikuntapuisto toteutuu

Viime syksynä mäntlahtelaiset yhdistykset ja Vetreät hakivat yhteistuumin Haminan kaupungin Vanhustenhuoltorahastosta rahoitusta pienimuotoisen liikuntapuiston perustamiseen Mäntlahden hyötispisteelle Pyötsaarentien varteen. Helmikuussa Hyvinvointilautakunta myönsi 17 000 € rahaston varoista Käytettäväksi Mäntlahden kyläläisten liikuntapuiston perustamiseen hankittaviin ulkoliikuntavälineisiin  eli haetun summan kokonaisuudessaan.

Tänään kokoontui joukko hakemuksen allekirjoittaneita Toivolaan arvioimaan Leikkisetiltä saatua tarjousta ulkokuntoiluvälineistä ja asennuksesta. Tarjous vaikutti hyvältä ja kun päästiin yhteisymmärrykseen laitteiden ja penkin väreistä, hyväksyttiin tarjous ja sovittiin, että allekirjoittanut on yhteydessä laitteiden myyjään ja tilaa tarjouksen mukaiset laitteet. Tavoitteena on, että toukokuussa päästään kuntoilemaan.

Kuvissa liikuntapuistoon tulevat laitteet ja puiston paikka.

 

kuntopuisto
kuntopuisto_1
kuntopuisto_2
kuntopuisto_3
kuntopuisto_4
Liikuntapuisto Mäntlahti X
(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 106, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments