Tavataan liikuntapuistossa 26.6. klo 18

Mäntlahden liikuntapuiston laitteet ovat olleet ahkerassa käytössä. Yhteisiä kokoontumisia liikunnan merkeissä on toivottu ja sovittiin, että  tiistaina 26.6. klo 18.00 kokoonnutaan yhdessä kuntoilemaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan ja katsotaan, mitä yhdessä keksitään. Samalla voidaan ohjata heitä, jotka eivät vielä osaa laitteita käyttää.

Puisto on kiva kohde myös lapsiperheille ja on käynyt ilmi, että hiekkalaatikoa tarvitaan lapsille leikkipaikaksi, sillä leuanvetopaikan alla oleva hiekka on kovin karkeaa lapsille leikkiä. Löytyisikö kyliltä talkooporukkaa hiekkalaatikon rakentamiseen? Paikka on jo valmiiksi katsottuna. Sakin Leena olisi lahjoittanut pihallaan olevan hiekkalaatikon, mutta todettiin, että se on liian pieni. Laatikkoon olisi hyvä mahtua ainakin neljä lasta kerrallaan leikkimään.

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 35, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments