Liikuntapuisto valmis

Tiistaina pystytettiin Mäntlahden liikuntapuiston kuntolaitteet ja torstaina vietettiin avajaisia. Ikäihmisten palvelujen päällikkö va. Sanna Niskanen lausui avajaisissa kaupungin tervehdyksen ja Tapani Korpelan esityksen jälkeen liikuntaohjaaja Anu Puhakka näytti, miten laitteita käytetään. Kovin helpolta se näytti, kun hän esitteli laitteiden toimintaa. Laitteiden esittelyn jälkeen paikalla olevat kokeilivat laitteita eikä se ollutkaan ihan niin helppoa kuin miltä näytti.  Anu ohjasi tarpeen mukaan kuntolijoita.

Haminan kaupungin liikuntapuoleta on toivottu ohjaajaa vetämään kuntoilua kerran viikossa kesän ajan, mutta asiaan ei ole saatu varmistusta. Mäntlahdessa on totuttu tekemään kaikki itse, joten jos joku haluaa vertaistukea laitteiden käyttöön, opastajaa voi tiedustella Paussi-kioskilta tai minulta.

Kuntolaitteet on nyt kaikkien vapaassa käytössä, paitsi alle 14-vuotiaat saavat käyttää laitteita ainoastaan aikuisen läsnäollessa. Jos käyttäjät huomaavat laitteissa vikaan , pyydetään heitä ilmoittamaan asiasta esim. minulle puh. 0445060370 tai Paussi-kioskiin.

Sanna Niskanen ja Marja Taari katsovat tarkasti, kun Anu näyttää mallia. Tärkeää on pitää napa tiukkana.
Pyörää pyöritetään kuin rattia ja olkalihakset saavat kyytiä.
Penkillä voi tehdä muutakin kuin venytellä ja levätä. Anu näyttää, miten vatsalihaksia treenataan.
Anu näyttää mallia, mihin pyritään: loppukesästä jalat nousevat kevyesti ylös.
(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 236, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mika V

Tere, löytyykö leuanvetopaikkaa?