Rantaituvan sääasema poissa toiminnasta!

Tänään keskiviikkona salama iski sen verran lähelle, että sääaseman ulkoyksikkö vaurioitui, joten asema on poissa toiminnasta kunnes yksikkö saadaan uusittua. Manuaaliset lämpötilojen päivitykset jatkuvat aseman sivun välilehdellä “Lämpötilat 2008 alkaen”, kerran päivässä yleensä iltauutisten jälkeen.

Varaosien saaminen aseman korjaamiseksi kestänee pari viikkoa.

6.7.2015

Olipa ruljanssi aseman osien hankkimisessa. Ensin suomalainen (ainoa) toimittaja viivytteli kertomasta, ettei heillä olekaan ko. laitteita. Sitten jouduin tilaamaan laitteet Englannista, ja siinä sattui tietotekniikkavirheitä ja joutuivat hoitamaan lähetyksen manuaalisesti, mutta nyt viimein on tiedossa, että osat tulevat ensi torstaina (9.7.), joten viikonlopulla viimeistään asema on jälleen toiminnassa!

13.7.2015

Sääaseman voi sanoa toimivan jo. Reilun kahden viikon puuttuvaa dataa lisättäneen lämpötilojen osalta jälkikäteen käsin mukaan myöhemmin.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 35, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments