Palvelimen vaihto 30.1-4.2.2015

DSCF0022

Valokuva: Ilkka Ahmavaara

(päivitetty 4.2..2016)
Käynnissä on palvelimen vaihto. Rantai.fi vaihtaa webhotellia, prosessi kestää muutamia päiviä ja tänä aikana kaikki ei toimi välttämättä oikein. Huom: Sääaseman ftp siirto on pysähdyksissä! Toisinsanoen sääasema ei päivity. Koetamme saada kaiken pelaamaan viimeistään tiistaina 2.2.2016.

(1.2.2016) Sääaseman ftp siirto toimii, eli aseman tiedot päivittyvät jälleen ajantasaisesti.

(4.2.2015)
Palvelimen vaihto viimein suoritettu. Sivusto latautuu nyt nopeammin ja vakaammin kuin ennen. Aloitimme tämän php muotoisen sivuston Elisan palvelimella, joka osoittautui aivan kelvottomaksi. Myöhemmin ilmeni, että syy oli luultavasti se, että heidän php ohjelmistonsa oli vuosia vanha. Elisalta siirsimme sivuston Englantiin Manchesteriin Hostingerin webhotelliin. Hinta oli kolmannes Elisan vaatimasta ja sivusto alkoi toimia, mutta harmittavia ongelmia sattui usein ylikuormituksesta johtuen. Nyt siirsimme sivustomme vielä kauemmaksi Utahiin Yhdysvaltoihin Bluehostin palvelimelle – ja viimeinkin kaikki toimii niin hyvin kuin php pohjaisen sivuston ollessa kyseessä on mahdollista.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 101, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments