«

»

tammi 07 2016

Pakkasennätyksiä Mäntlahdessa …

kovatpakkaset
Vaikka yksittäiset lämpöennätykset eivät kerro mitään ajankohdan lämpötiloista, niistä kuitenkin puhutaan. Taas ei ole miesmuistiin ollut näin kylmää jne. Miesmuisti on lyhyt.

Seurataan tässä talven ennätysten ja myös keskilämpötilojen kehittymista mittaushistoriaan verraten. (Muistettakoon, että myös Ilmatieteen laitoksen ilmoittamat mittaushistorian ennätykset ovat käytännössä kuitenkin vain jonkin sääaseman mittaushistorian ajalta, usein noin kymmenisen vuotta).

Päivitetty 18.1.2016 klo 20:00

Kuva päivittyy tarpeen mukaan, kun uusia ”minimiennätyksiä” syntyy.

Vuorokausien keskilämpötilat (kaavio alla päivittyy päivittäin iltaisin ennen puolta yötä):

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>