Sivustomme vaihtoi palvelinta

Itsenäisyyspäivän jälkeen alkoi sivustollamme esiintyä (taas kerran) ongelmia, jotka johtuivat Yhdysvaltalaisen Bluehost webhotellin palvelinten huoltotöistä. Ensialkuun odottelin kärsivällisesti , mutta kun ongelmat vain pahenivat, otin yhteyttä Bluehostin tukeen, joka toimii chat palveluna. Näitä yhteydenottoja tuli paljon ja aina saatiin jokin pikkuongelma korjattua, kunnes lopulta myönsivät, että koko sivustojemme palvelin on kaatunut.

Tätä tämmöistä leväperäisyyttä Bluehostin teknisessä tuessa on ollut ennenkin, toisinsanoen tuesta annetaan ymmärtää, että vika on asiakkaan sivuston koodissa yms. ja asiakas joutuu testailemaan ja etsimään vikaa omasta WordPressistään, kunnes selviää, että vika on ollut kokoajan itse Bluehostin palvelimessa.

Useiden päivien turhan ahertamisen jälkeen kyllästyin perinpohjin ja päätin viimein siirtää koko sivustomme toiselle palveluntarjoajalle tänne Suomeen,  Shellit orgiin.  Sivuston siirto aloitettiin 14.12. ja saatiin päätökseen  16.12.  ja viimeinkin sivustomme toimii kaikilta osin täysin – ja jopa nopeammin kuin koskaan Bluehostin palvelun alla.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 94, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments