Mäntlahden vesihuolto-osuuskunnan toimintamuutokset vuoden 2019 alusta

Vesipiste Mäntlahden kylänrannan Hyötiksellä. (kuva IA)

Vesipiste Mäntlahden kylänrannan Hyötiksellä. (kuva IA)

Haminan vesiliikelaitosjohtokunnan vuoden 2017 joulukuussa tekemä päätös muuttaa Haminan Veden ja kaikkien vesihuolto-osuuskuntien vastuurajoja. Mäntlahden vesihuolto-osuuskunta on neuvotellut vuoden 2019 alusta voimaan astuvasta sopimuksesta Haminan Veden kanssa ja sopimus alkaa olla valmis. Uuden sopimuksen myötä veden ja jäteveden laskutus siirtyy osuuskunnalle ensi vuoden alusta.

Haminan Vesi on luvannut tiedottaa jäsenistölle siirtymästä.  Irtisanomisia ja uusia sopimuksia ei tarvitse tehdä, sillä jäsenistön sopimukset Haminan Veden kanssa siirtyvät Mäntlahden vesihuolto-osuuskunnalle suoraan.

Haminan Veden ja Mäntlahden vesihuolto-osuuskunnalle sopimus astuu voimaan vuoden alusta, vaikka neuvottelut ovat joiltain osin vielä kesken mm. Mäntlahden Hyötiksellä olevan vesipostin kohtalosta ei ole sovittu.

Mäntlahden vesiosuuskunna tiedote löytyy tältä.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 234, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments