Rannantaikaa nro 1/2016 kypsymään

 

(17.1.2016)
RT1-16 demoVuoden ensimmäinen numero on vielä autio kuin valkoinen hanki, joka odottaa latuja ja muita jälkiä sisällökseen. Deadline on kuukauden päästä, eli helmikuun 15 päivä, jotta aineisto ehditään taittamaan, painamaan ja jakelemaan maaliskuuksi ulos.

Foorumi on jälleen vapaa kaikille, niin jäänsärkijöille kuin umpijäätiköillekin, kaikki mahtuu samaan lehteen.

Uutiset, tapahtuma- ja muut tiedotteet, kertomukset, runot, muistelmat, valokuvat, piirrokset, maalaukset, sarjakuvat, vitsit, mielipidekirjoitukset, vaatimattomat ja vaativat ehdotukset, kronikat, katsaukset, yhteenvedot, analyysit, fantasiat, sadut, pakinat, kolumnit, kommentit, puheenvuorot, puheet, laulut, julistukset, kuvakertomukset ja muut mahdolliset aineistot ovat kaikki tervetulleita!

Julkaistavan materiaalin voi lähettää allekirjoittaneelle (erakko@dlc.fi) tai Mervi Hyppäselle (mervi@saunalahti.fi) sähköpostiin. Paperimuotoiset Rantaituvan postilaatikkoon osoitteessa Simonmäentie 18, 49840 Mäntlahti.

17.1.2016 Ilkka Ahmavaara

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 93, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments