Valoa pimeään

Ajellessani Haminasta Mäntlahteen huomioni kiinnittyi talojen pihoissa oleviin kauniisiin valoihin. Pyötsaaren risteys vaikutti ankealta, sillä Mäntlahden keskustan katuvaloista useammat ovat sammuneet. Mietin, voisiko risteyksessä olevaan Herman Poelmanin taideteokseen laittaa valot.

Kaupoista saa nykyisin pattereilla toimivia valosarjoja, joten hankin niitä muutamat. Laitoimme tänään Tarjan kanssa lenkillä lähtiessämme valosarjan kokeeksi Hermannin taideteokseen ja se näytti hyvältä aamuhämärissä kylän nukkuessa. Sovittiin, että annetaan valojen kokeeksi palaa ympäri vuorokauden. Tarja lupasi vaihtaa pattereita tarpeen mukaan.

Rosvopellolla oleva pieni mäntykin sai valot. Kuva Ilkka Ahmavaara

Ryöstöpellon laidalla oleva pieni mäntykin sai valot. Kuvat Ilkka Ahmavaara

Postilaatikon ilmoitustaulu on ollut valaistu joulun aikoihin jo muutamana vuonna. Kuva Ilkka Ahmavaara

Postilaatikon ilmoitustaulu on ollut valaistuna joulun aikoihin jo muutamana vuonna.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 73, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments