Sivustoamme huollettiin 14-18.8.

Elokuun 10-13 päivinä olivat sivustomme pääsääntöisesti kaatuneet webhotellimme palvelimiin kohdistuneen ylikuormitushyökkäyksen vuoksi. Tilanne on siltä osin nyt korjattu.

Sensijaan sivustomme koodia hiukan säädellään lähipäivinä, joten jotkin osatekijät sivuillamme saattavat välillä toimia omituisesti tai hitaasti. Syy räätälöintiin on sivujen avautumisen nopeuttaminen, eli koodiviidakkon siivoaminen viisaampaan järjestykseen vie aikaa aikaa, kun täytyy miettiä ja tehdä myös hiukan kokeita.

13. ja 16.8.2015 Ilkka


 

18.8.2015:

Näyttää siltä, että tänään on sivustomme saatu toimimaan viimeinkin suht nopeasti jälleen. Vielä on jäljellä proseduureja, jotka tulee suoritettavaksi syksyn ja talven aikana, mutta niistä sitten myöhemmin. Mainittakoon, että on tarkoitus , että ensivuonna sivuistamme on myös englannin kielinen versio.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 97, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments