Perämoottorivarkaita Mäntlahdessa

(4.11.2015)
Tänään havaittu varastetuksi ainakin yksi perämoottori Mäntlahden rantojen venepaikoilta. Mikäli pidät moottoriasi rannalla veneessä kiinni, kannattaa käydä tarkistamassa tilanne. Poliisi kuulemma tutkii tapausta.

(5.11.2015) Ilmeisesti alkuviikosta on myös Kivisalmen venerannasta varastettu kaksi perämoottoria.

(7.1.2015) Poliisi on kuulemma löytänyt pakettiautollisen varastettuja perämoottoreita ja ilmeisesti myös varkaiksi epäillyt on saatu kiinni(?). En löytänyt mistään uudistuneilta Poliisin nettisivuilta päivittäistiedotetta asian varmistamiseksi, joten puskaradion varassa mennään. Vanhoilla pollisin sivuilla oli oma sivunsa kunkin poliisilaitoksen päivittäistiedotteille, nyt vain epämääräinen koko maan kattava uutis-sivu, josta paikallisempia tietoja on vaikeaa löytää.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments