«

»

heinä 14 2015

Hyvää palautetta Elisalle

Tulipa viimein sekin päivä, että pääsin kirjoittamaan positiivista palautetta Elisalle. Tässä kyllä jo ehti tullakin aika känkkäränkkä olo, että eikö minulla ole koskaan mitään hyvää sanottavaa hänelle, olenko aivan huono ihminen.. Lähettivät uuden modeemin ja kokeilut sen kanssa ovat toistaiseksi olleet positiivisia: ei pahemmin katkoksia.

”Hei!

Uusi modeemi (Zyxel VMG3926-B10A) tuli perjantaina, ja näyttäisi kestävän sadetta paljon paremmin kuin aiempi, tosin aiempien kaltaisia rankempia sadejaksoa ei ole tullut. Perjantaina ja sunnuntaina tuli yhdet alta minuutin rankkasadekuurot, ja silloin tuli minuutin katkokset, mutta vaikka maanantaina oli pitempi sadejakso (rauhallista sadetta), ei katkoksia tullut (kts kuva liitteenä, kuvan kellonajat talviajassa).

Eli vaikutelma on, että tämä modeemi suoriutuu sateesta paremmin. Tosin noita kahta rankkasadekuuroa lukuunottamatta sateet ovat olleet kesän leppoisimpia, että vertailukelpoista sadetta aiempiin katkoksiin ei ole vielä tullut enempää. Tuulet ovat olleet olemattomia, että vielä ei tiedä mitä tapahtuu jos tuulee ja sataa.

Että en ihan vielä pitäisi asiaa suljettuna tapauksena, viimeistään syyssateiden aikaan nähdään, meneekö yhtä katkonaiseksi kuin ennenkin (oksien ja taannoisen konkelon nirhaama linjalanka). Mutta toistaiseksi vaikuttaa erittäin hyvältä.”

Toivottavasti jatkossakin saan antaa heille yhtä hyvää palautetta tämän sadeongelman suhteen, tietysti yhä epäilen, että katkokset tulevat lisääntymään lankojen kunnon ajan myötä heiketessä. Ja milloin sitten jokin niistä neljästä pystyyn kuivaneesta puusta grande finaaliksi kaatuu ja katkaisee linjan  kokonaan..

 

 

sateet ja tuuli

Käyvijöitä 54. Käyntejä 54.

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>