Tiedote Rannantaikaa lehdelle 1/2017

Kansikuvaehdotukset ovat aina tervetulleita, tämänkään vuoden ykkösnumeroon ei ole yhtään vielä tarjolla! Lähettäkää rohkeasti ehdotuksia emailitse tai vaikka facessa.

Kansikuvaehdotukset ovat aina tervetulleita, tämänkään vuoden ykkösnumeroon ei ole yhtään vielä tarjolla! Lähettäkää rohkeasti ehdotuksia emailitse tai vaikka facessa.

Hei kaikki näkijät ja tekijät! Aika jatkaa kulkuaan ja lähestymme almanakassa kevään alkua ja vuoden ensimmäisen Rannantaikaa lehden numeron julkaisemista. Deadline aineistolle on helmikuun 15. päivä. Numeron on tarkoitus tulla ulos painosta maaliskuun alussa.

Jo 18. vuosikerta lehteä lähtee nyt käyntiin, eipä olisi uskonut silloin aikoinaan. Joka vuosi on tullut vähintään neljä numeroa paria aivan ensimmäistä vuotta lukuunottamatta.

71 numeroa painettua lehteä ja sivuja yhteensä 1110 ja kaikki tuo löytynee käsittääkseni kansallisarkiston kätköistä ainakin digitaalisessa muodossa vielä sitten sukupolvienkin päästä. Ehkä suosittuakin luettavaa sitten joskus Mars planeetan siirtokunnissa kaukana maasta.

Mutta meille lehti on nykypäivää. Paperilehtemme on hyvin pitänyt pintansa sähköisen median yleistyessä. Lehtemme ilmestyy myös internetissä, mutta vasta noin vuoden viiveellä (http://u60796.www2.webdomain.fi/julkaisutoiminta/lehtiarkisto/), tosin nettisivuilla julkaistaan lisäksi ajantasaisesti osittain samaakin materiaalia kuin lehdessä, joskus jopa ennen lehden ilmestymistä.

Että tarinaa voi iskeä myös suoraan nettiinkin, siellä ei ole julkaisuaikataulua, mutta täällä todellisessa kivien ja kantojen maailmassa on. Enää siis kaksi noin viikkoa aikaa. Kirjoituksia kaikkia lajeja, piirroksia, valokuvia tarvitaan, ole mukana päättämässä mimmoinen numerosta tulee!

28.1.2017 Ilkka Ahmavaara

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments