Kaavakarttojen seuranta

Mäntlahden alueen kyliä koskeva osayleiskaava elää jatkuvasti (ja vaihtaa myös nimeänsä, vaikka kysessä on sama kaava). Laitan tähän alkuperäiset kaavakarttaluonnokset pdf tiedostoina vuosilta 2013 ja 2020.

Haminan kaupungin sivuilta näitä saattaa olla vaikeaa löytää, sillä sivuja uudistettaessa osoitepolut vaihtuvat ja vanha nettiosoite ei enää pidä paikkaansa.  Pidämme yllä tätä seurantaa aina siihen saakka, kun kaava saa lainvoimansa.

Toivottavasti alueen asukkaita kuunnellaan jatkossa paremmin kuin tähän asti. Vielä 2013 luonnoksessa ei Koukkuniemen uimarantaa oltu kaavoitettu RA mökkirakennusalueeksi, nyt vuonna 2020 on. Myös VR virkistysalue seikkailee Santasen länsirannalla milloin missäkin. 2013 se oli sentään osittain läntisellä hiekkarannalla, mutta 2020 se oli siirretty jyrkälle ja kiviselle kalliorannalle.

 

Haminan kaupungin kaavasivut 

 

Kaavaehdotus 2013 Kaavaehdotus 2020

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 196, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments