Haminan Pyörävaellus 18.5. – 30.9.2019

Haminan Liikuntapalvelujen organisoima Pyörävaellus kutsuu pyöräillen tutustumaan Haminan kylien maisemiin ja nauttimaan  kauniista luonnosta. Pyörävaellus toteutetaan 18.5. – 30.9.2019 välisenä aikana. Rastipisteinä toimivat postilaatikot on sijoitettu kylien luonnonkauniisiin paikkoihin, jolloin tavoitteena on tutustua luontokohteisiin sekä lisätä kaikenikäisten liikkumista oman kuntamme alueella.

Rasteja eli ruskeita postilaatikoita on sijoitettu 20 kpl ympäri Haminaa. Postilaatikossa on vihko, johon kirjataan nimi, kun on käynyt rastilla. Laatikossa on myös osallistumiskortteja, jos sellaista ei vielä ole. Mäntlahden kuntopuisto on valittu yhdeksi Pyörävaelluksen rastiksi Se on kuitenkin kartassa nimetty Pyötsaaren kuntopuistoksi. Liekö paikan osoite Pyötsaarentie hämännyt kartan laatijaa?

Postilaatikosta löytyy paperinen Pyörävaelluskartta, mutta netistä löytyy myös sähköinen kartta.

Pyörävellus 2019 sähköinen kartta

 

 

 

 

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 179, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments