Mäntlahden vesihuolto-osuuskunta tiedottaa

VESIMITTARITIETOJEN ILMOITTAMINEN

Nyt on se aika vuodesta, jolloin vesimittareiden mittarilukemat pitää ilmoittaa. Ilmoituksen määräaika on marraskuun puoliväli, mutta sen ehtii vielä tehdä viimeistään marraskuun viimeisellä viikolla seuraavasti:

 

Jos ilmoitat mittarilukeman käyttämällä kotisivujen lomaketta, siihen tarvitset asiakasnumeron, kulutuspisteen (=kulutuspaikan numeron) ja vesimittarin lukeman. Muilla tavoilla ilmoitettaessa lisää kiinteistön osoite ja omistajan nimi.

Mikäli mittarilukemaa ei ilmoiteta, seuraavakin lasku perustuu veden kulutuksen osalta arvioon. Vedestä ja jätevedestä laskutetaan joulukuun lopussa ja eräpäivä on tammikuun 2020 puoliväli. Vesihuolto-osuuskunnan hallitus seuraa tiiviisti, aiheuttaako meneillään oleva postilakko aikatauluun muutoksia.

Mäntlahden vesihuolto-osuuskunnan kotisivuilla on mittarilukemien ilmoittamisesta hyvissä ajoin tiedotettu. Kotisivut toimivat osuuskunnan tiedotuskanavana, joten niitä kannattaa seurata aktiivisesti.

Marjatta Miettinen

 

 


Artikkeli julkaistu Rannantaikaa lehden numerossa 4/2019.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 222, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments