Hamina-viikko näkyy Mäntlahdessa

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla vietetään Hamina-viikkoa ja Haminan keskustassa tapahtuu joka päivä. Viikon ohjelma löytyy Facebookista tai REIMARI:sta.

Tiistaina 2.6. klo 17.30 lähtee Raatihuoneen torilta linja-auto kohti Mäntlahtea, sillä Maaseutupalvelujen järjestämä opastettu Lähde maalle-maaaseutukierros suuntautuu tällä kertaa Mäntlahteen. Matkaan osallistujat saapuvat Paussi-kioskille noin klo 18.00. Kioskilla heidät vastaanottaa Kyläteatteri Marmutin naamioiden noin viiden minuutin kurkisteluesitys.

Paussi-kioskin pihapiirissä oleva Taidegalleria Kymen Kulta avautuu 2.6. Gallerian omistaja Herman Poelman on koonnut galleriaan näyttelyn omista teoksistaan ja hän on 2.6. paikalla klo 18.00 esittelemässä teoksiaa. Paussi-kioski on myös auki klo 19.00 asti ja sieltä voi ostaa suuhunpantavaa ja vaikkapa postimerkkejä ja kortteja.

Paluumatkalla Maaseutukierros poikkeaa Toivolaan tutustumaan uuteen Monitoimitilaan. Metsästsäjien puheenjohtaja Arto Tauria esittelee rakennuksen.

Kaikki kyläläiset ja lähiseudun asukkaat ovat 2.6. tervetulleita sekä Paussi-kioskille että tutustumaan uuteen Monitoimitilaan.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 29, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments