Teeveen sekavat säätiedotukset

Kuvassa ja tekstissä on viitattu Tuomas Kyrön luomaan hahmoon "mielensä pahoittaja". Kirjoittaja tutustui hahmoon Kyrön Ylelle kirjoittaman lyhytkuunnelmasarjan kautta (2009), sittemmin Kyrö julkaisi aiheesta kirjan Mielensäpahoittaja (WSOY, 2010) ja myöhemmin useita muita teoksia, hahmon pohjalta on tehty myös useita tv sarjoja ja elokuvia.

Kuvassa ja tekstissä on viitattu Tuomas Kyrön luomaan hahmoon “mielensä pahoittaja”. Kirjoittaja tutustui hahmoon Kyrön Ylelle kirjoittaman lyhytkuunnelmasarjan kautta (2009), sittemmin Kyrö julkaisi aiheesta kirjan Mielensäpahoittaja (WSOY, 2010) ja myöhemmin useita muita teoksia, hahmon pohjalta on tehty myös useita tv sarjoja ja elokuvia.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin taas, kun katselin Ylen aamuteeveen sääennusteen. Jos yrittää noista ennusteista jotenkin arvioida päivien keskilämpötiloja, niin vaikeaa se on.

Mikseivät ne voi näin syksyisin ja myös keväisin suoraan kertoa, missä kulkee kymmenen asteen, viiden asteen ja sitten talven läheisyydessä nolla asteen keskilämpötilan raja, nämä kun olisivat kaikkein tärkeimmät tiedot niille, jotka lämmittävät asumuksia.

Jos näitä taloja lämmitettäisiin sen mukaan, kuinka korkealle lämpötila päivällä nousee, niin vilu tulisi asukkaille ja saattaisipa jokunen hypotermiaan kuollakin.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 153, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments