Juttuja Joulukuun 2017 numeroon!

Kuukauden päästä on jo sitten myöhäistä! Eli niin vain on, että joulukuun numeroa on ryhdyttävä jo valmistelemaan, että saa juttunsa valmiiksi 15. marraskuuta mennessä (mieluummin jo aiemmin). Talvi tekee tuloaan vääjäämättä ja pian on Joulun rahakas ja rehvakas aika ohi.

Koska lehti ilmestyy joulukuun ensimmäisellä viikolla, kannattaa siihen satsata kaikki mahdollinen Jouluun liittyvä. Seuraava numero ilmestyy vasta maaliskuussa, joten tähän numeroon sopii hyvin kaikki talven lukemistot. Talvellahan on kylmää ja pimeää ja kaikki suomalaiset istuvat tupiensa nurkissa lukulampun alla lukemassa.

Kansikuvaa saa myös ehdotella, mikä sopisi Joulun aikaan ja talveen?

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 28, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments