Silmäniloa risteysalueille

Säät lämpenivät vihdoinkin ja uskallettiin istuttaa kesäkukat Pyötsaaren risteykseen. Museotiellä kulkijat ovat huomanneet, että Reiviikin risteykseen on ilmestynyt uusi hieno kukkalaatikko. Sekin sai kukkaset tänään.

Upouusi kukkalaatikko Reiviikin risteyksessä.

Upouusi kukkalaatikko Reiviikin risteyksessä.

Mäntlahden osakaskunta päätti kevään vuosikokouksessa kustantaa Pyötsaaren risteyksen kukkaset. Samassa kokouksessa päätettiin tehdä kukkalaatikko myös Reiviikin risteykseen ja pyydettiin Porkan Tarjaa hommaamaan kukat laatikkoon samalla, kun haetaan kukat Pyötsaaren risteykseen.

Kukat haettiin edellisten vuosien tapaan toukokuun lopulla Tepposen taimitarhalta Hirvelästä. Väreiksi valittiin Suomi 100 v. juhlavuoden kunniaksi valkoista ja sinertävää. Valitettavasti sopivia sinisiä kukkia ei ollut, joten jouduttiin tyytymään violettiin vivahtaviin kukkin. Yöpakkaset jatkuivat kesäkuulle ja koska tiedettiin Pyötsaaren risteys hallanaraksi paikaksi, kukkaset uskallettiin istuttaa vasta 6.6. kun sää lämpeni.

Pyötsaaren risteyksessä vas. MerviLailaja Aino. Kuva Tarja Porkka

Pyötsaaren risteyksessä vas. MerviLailaja Aino. Kuva Tarja Porkka

Istutuspuuhissa vas. Laila, Aino, Mervi ja Leena. Kuva Tarja Porkka

Istutuspuuhissa vas. Laila, Aino, Mervi ja Leena. Kuva Tarja Porkka

Vielä puuttuu patsas, jonka Herman Poleman tuo, kun ehtii. Kuva Tarja Porkka

Vielä puuttuu patsas, jonka Herman Poleman tuo, kun ehtii. Kuva Tarja Porkka

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 149, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments