«

»

kesä 29 2015

Elisan näkymättömät metsurit

puitapoistettu3 (Large)

Kirje Elisalle

Sain puhelimeeni teiltä seuraavan viestin: ”Hyvä asiakkaamme, ilmoittamasi häiriöilmoitus 20271103 on ratkaistu. Puita on poistettu linjalta. Terveisin Elisa.”

Kävin katsomassa, voisiko pitää paikkansa, viimein. Puita oli kyllä joitakin poistunut linjalta, kaatumalla, mutta ihan issekseen, ilman ihmisen kosketusta.

Otin muutaman valokuvan josta näemme lopputuloksen ”puitten poistamisesta linjalta”. Väittäisin, ettei tuolla ole käynyt tänä vuonna kukaan muu kuin minä.

Mikä tässä asiassa on teille näin vaikeaa?

Katsokaapa tarkkaan näitä valokuvia ja kuvitelkaa mitä tapahtuu kun puut huojuvat tuulella ja sataa?

puitapoistettu1 (Large)

puitapoistettu2 (Large)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rt2-11lankalinja

Vuonna 2011 tilanne oli vähän samanlainen, farssia edelleen, mutta vähän rankempaa, kuvakaappaus rannantaikaa lehdestä 2/2011.

Kartta alueesta:

 

rantaituvan linja1

3 kommenttia

 1. Aleksi / Elisan Palstatiimi

  Hei! Alueen kupariverkkoa ei omista Elisa vaan toinen operaattori, jolla on myös raivausvastuu. Olemme laittaneet tästä palautetta ja käynnistäneet toimenpiteitä, jotta linja saataisiin raivatuksi. Seuraamme tilannetta myös täällä tarkasti! Kiitämme kauniisti palautteesta ja olemme pahoillamme tilanteen johdosta.

  Jos sinulla jää jotain kysyttävää, laita minulle keskusteluforumimme Palstan kautta yksityisviestiä! Minut löydät helposti osoitteen elisa.to/spaideri kautta.

  Aleksi / Elisan Palstatiimi
  http://elisa.fi/palsta
  0
  1. Ilkka Ahmavaara

   Jo tutuksi käynyt asentaja kävi tänään – viimein hän oli saanut toimeksiantoon myös oksien karsimisen. Pystyyn kuolleita puita hän ei kaatanut, niitä on laskujeni mukaan linjan vieressä neljä, mikähän niistä ensimmäisenä kaatuu?

   Kävin kattelemassa työn jälkiä ja hyvältä näyttää – nyt langat roikkuvat suoraan, eikä oksien lomitse. Oksat on poistettu viimeinkin. Asentaja kävi ennen lähtöään mittaamassa vielä nopeudet, että täsmäsivät. 

   Mutta – ja taas! Noin kolme tuntia asentajan käynnin jälkeen nopeudet sitten putosivat puoleen, eli nyt siellä joku muu on mestaroinut yhteyttämme taas. 20 megaa on nyt 8 megaa, ja 2,5 megan uppi 0,6 megaa.
   0
  2. Ilkka Ahmavaara

   Tuolle Elisan keskustelufoorumi Palstalle ei näköjään kelpaa samat tunnukset kuin Elisan Yrityspuolen sivuille, jonne viimeinkin sisään kirjautuminen pitkällisten vaikeuksien jälkeen toimii.

   Nyt jos sitten loisin taas uuden tunnuksen Elisan melko sekavasti toimivaksi osoittautuneeseen palveluun, saattaisi mennä tuo yrityspuolenkin kirjautuminen sekaisin.. Eli en ota yhtään lisää riskejä tässä Elisan kanssa kommunikoinnissa, ennen kuin on varmuus siitä, että Elisan palvelukokonaisuus on teknisesti valmis ja toimiva.

    
   0

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>