Elisan näkymättömät metsurit

puitapoistettu3 (Large)

Kirje Elisalle

Sain puhelimeeni teiltä seuraavan viestin: “Hyvä asiakkaamme, ilmoittamasi häiriöilmoitus 20271103 on ratkaistu. Puita on poistettu linjalta. Terveisin Elisa.”

Kävin katsomassa, voisiko pitää paikkansa, viimein. Puita oli kyllä joitakin poistunut linjalta, kaatumalla, mutta ihan issekseen, ilman ihmisen kosketusta.

Otin muutaman valokuvan josta näemme lopputuloksen “puitten poistamisesta linjalta”. Väittäisin, ettei tuolla ole käynyt tänä vuonna kukaan muu kuin minä.

Mikä tässä asiassa on teille näin vaikeaa?

Katsokaapa tarkkaan näitä valokuvia ja kuvitelkaa mitä tapahtuu kun puut huojuvat tuulella ja sataa?

puitapoistettu1 (Large)

puitapoistettu2 (Large)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rt2-11lankalinja

Vuonna 2011 tilanne oli vähän samanlainen, farssia edelleen, mutta vähän rankempaa, kuvakaappaus rannantaikaa lehdestä 2/2011.

Kartta alueesta:

 

rantaituvan linja1

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 78, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksi / Elisan Palstatiimi

Hei! Alueen kupariverkkoa ei omista Elisa vaan toinen operaattori, jolla on myös raivausvastuu. Olemme laittaneet tästä palautetta ja käynnistäneet toimenpiteitä, jotta linja saataisiin raivatuksi. Seuraamme tilannetta myös täällä tarkasti! Kiitämme kauniisti palautteesta ja olemme pahoillamme tilanteen johdosta. Jos sinulla jää jotain kysyttävää, laita minulle keskusteluforumimme Palstan kautta yksityisviestiä! Minut löydät… Read more »