«

»

kesä 05 2016

Kukkalaatikko ehostui

Kuva Tarja Porkka

Kuva Tarja Porkka

Pyötsaarentien risteyksen kukkalaatikon ilme on uudistunut useamman henkilön yhteistyöllä. Kivet laatikkoon haettiin Porkan Timon hiekkakuopalta ja rannasta. Herman Poelman toi asetelmaan taideteoksensa ja Porkan Tarjan kanssa hankiittiin ja istutettiin kukat. Nyt täytyy vielä jaksaa kastella kukkia. Ehkä naapurustosta löytyy apuvoimia tähän hommaan.

 

Kukat laatikkoon on hankittiin omilla rahoilla, koska aiemmin laatikosta huolta pitäneen Kaakorannan kyläyhdistyksen toiminta on hiipunut. Laila lupasi laittaa Paussi- kioskiin kukkarahastokeräyksen, johon jokainen halukas voi osallistua. Kaupungin keskustassa varat yhteisiin kukkaistutuksiin otetaan veromarkoista, mutta haja-asutusalueilla ympäristön kaunistaminen jää asukkaiden varaan.

Kuva Ilkka Ahmavaara

Kuva Ilkka Ahmavaara

20160626_085335 (3)

Annasilmien loistoa 26.6.2016

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>