Yhteisötaidetta ja uuden vuoden vastaanottoa

Vuosi vaihtuu muutaman päivän päästä ja maa on musta. Vuonna 2014 tehtiin yhteisötaidetta ja porukalla valaistiin Mäntlahden kylänranta. Mäntlahden keskustan katuvalot toimivat jälleen, mutta ne sammuvat ennen puolta yötä, joten sovittiin, että kokeillaan, minkälainen teos tänä vuonna saadaan aikaiseksi.

Kokoonnumme 31.12. klo 20.00  Mäntlahden kylänrantaan valaisemaan rantaa uuden vuoden vastaanottoa varten. Rannantaikaa väki hankkii jälleen ulkotulia, mutta jokainen voi halutessaan tuoda mukanaan lisää tulia.

Kaikki ovat tervetulleita tulia sytyttämään!

Aukeama Uuden vuoden juhlasta 2014-15 Rannantaikaa lehden helmikuun numerossa.

 

Uutena vuonna 2011-12 järjestettiin tulitaidetapahtuma Rantaituvalla, Vuosi vaihtui paikalla soittavan Kotkalais-Haminalaisen Steam orkesterin New Orleans -musiikin tahdissa tanssien. Aivan ennen puoltayötä saatin vielä lumisadekin, joka näkyi kauas ylös suunnatun valonheittimen valokiilassa.

2011-12 tapahtuman juliste.

 

 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 49, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments