Lisää valoa

Laila ja Mervi valoja asettelemassa. Kuva Tarja Porkka

Ryöstöpellon laidalla Pyötsaaren tien varressa kasvava mänty sai tänään valot. Aiemmin laitettiin Hermannin ja Tarjan kanssa valot Pyötsaarentien risteyksessä olevaan taideteokseen ja tulevaisuuden kuuseen ja nyt oli männyn vuoro. Valot ripustettiin yhdessä ja Tarja otti muutaman kuvan sivustolle laitettavaksi. Pattereista meinasi tulla ongelma, sillä uusiin valoihin tarvittiin sormiparistojen sijaan isot patterit. Onneksi Laila lainasi omiaa ja valot saatiin palamaan.

Valot loistavat kauniisti  marraskuun pimeydessä ja lumen peittäessä maan ne lisäävät joulun tunnelmaa. Valot palavat toistaiseksi kuusi tuntia illassa, mutta joulun aikaan ne saavat palaa jatkuvasti, sillä Rannantaikaa väki on luvannut kustantaa myös patterit kylän keskustan valaisemiseen.

Mänty sai valot.
Valaistu tulevaisuuden kuusi.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 86, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments