«

»

syys 22 2017

Avustusta seurantalon kunnostukseen

Kotiseutuliiton uutiskirje on ilmestynyt. Kirje luettavissa kokonaan tästä: http://mailchi.mp/5e72eb4f2aa4/kotiseutuliiton-tiedote?e=f896d2923a.

Poimitaan tämä seurantalojen kunnostukseen myönnettävä korjausavustus esiin, haku päättyy 30.9. mennessä, joten vielä ehtii mukaan, jos ei ole huomannut. Rantakylissähän on useita seurantaloja, jotka nielevät rahaa kunnostukseen jatkuvasti.

Ilkka Ahmavaara

 

Kotiseutuliiton uutiskirjeen kuvitusta.

Kotiseutuliiton uutiskirjeen kuvitusta.

Seurantalojen korjausavustusten haku 30.9. saakka

Seurantalojen korjausavustusten hakuaika on päättymässä. Hakemukset on toimitettava Kotiseutuliittoon viimeistään 30.9.2017. Avustus on tarkoitettu seurantalojen kunnostamiseen, käytettävyyttä parantaviin korjauksiin sekä talojen kulttuurihistoriallisen arvon säilyttämiseen. Seurantalojen korjausavustusta haetaan sähköisessä verkkopalvelussa.

Tänä vuonna on haettavana lisäksi seurantalojen kuntokartoituksiin tarkoitettu erillisavustus, jota jaetaan vähintään kahden seurantalon omistavan yhteisön muodostamille ryhmille.

www.kotiseutuliitto.fi/seurantaloavustukset

Menovinkki: Korjaa hyvin -neuvontapäiväseurantalotoimijoille 14.10. Kokkolassa!

 

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>