Kotka-Hamina seudun strateginen yleiskaava etenee

OAS

Kuvakakaappaus osoitteesta http://www.kotkahamina.fi/vaikuta.

Kotka-Haminan seudulle laaditaan strateginen yleiskaava vuosina 2015-2017. Tavoitteena on laatia yleiskaava, joka muun kehittämistoiminnan kanssa tuottaa uusia ideoita, kasvua ja työpaikkoja. Kaava laaditaan alueen kuntien yhteistyönä, mutta jokainen kunta käsittelee ja hyväksyy yleiskaavan oman kunnan alueelle.
Kaavaan liittyvä Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on julkaistu ja se on nähtävillä ajalla 1.2.-11.3.2016
Haminan kaupungintalon asiakaspalvelussa Puistokatu 2 ja Virolahden kunnan teknisessä toimistossa Opintie 2 B. Kirjalliset kommentit ja ajatukset OAS:sta voi lähettää osoitteeseen Haminan kaupunki, kirjaamo PL70 49401 Hamina tai Virolahden kunta, kirjaamo PL 14 49900 Virolahti. Sähköisesti mielipiteet lähetetään joko kirjaamo@hamina.fi tai kirjaamo@virolahti.fi.
OAS päivitetään sitä mukaan, kun on tarvetta, kunnes kaavaehdotus on valmis julkaistavaksi. OAS kertoo mm. miksi strategista yleiskaavaa laaditaan, miten suunnitteluprosessi etenee ja missä vaiheissa siihen on mahdollista osallistua.

Tietoa Strategisesta yleiskaavasta ja sen etenemisestä löytyy internetistä osoitteesta http://www.kotkahamina.fi/vaikuta. Sivustolta löytyy mm. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jota voi kommentoida suoraan sivustolla olevan linkin kautta 11.3.2016 asti.

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 15, 1 tänään)
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments