Avajaiset galleriassa 10.6.2017

Lauantaina 10, kesäkuuta vietetään valtakunnallista Avoimet kylät päivää Suomi 100-vuotta juhlavuoden kunniaksi. Haminassa näkyy ainakin  Kymen Automobiilikerhon järjestämä Kuninkaantienajo, joka kiertää Museotien kautta rantakylät Virojoelle ja kääntyy sitten takaisin seiskatietä Haminaan.

Matkan varrella on sitten lisäksi erilaisia kylätäpahtumia, tässä niistä Mäntlahden tapahtuma: Taidegalleria Kymen Kullan kesän näyttelyiden avajaiset klo14.00.

Varsinkin Hurriganes kansikuvataiteestaan tunnetulla Risto Vuorimiehellä on valokuvanäyttely “Väkeväisillä vieraana”, jossa kuvia 70-luvun elämästä maaseudulla ja Herman Poelmanin veistosten “mielikuvitukselliset puu-, rauta- ja kivimateriaalien yhteenkietoutumiset synnyttävät jatkuvia kertomuksia”.

Museotiellä on tuona päivänä paljon nähtävää, vanhojen autojen rastipaikka Klamilan kalasatamassa on klo 11.

Avoimet kylät tapahtumien koko Suomen kartta: http://avoimetkylat.fi/kylat-kartalla/

 

 

 

 

 


 

(Käyntejä 9.7.2020 alkaen 78, 1 tänään)
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments