Mäntlahden lentopallo Vilniemen urheilutalolle talveksi

Perjantaina 7.9. vietettiin Mäntlahden lentopallon kesäkauden päättäjäisiä Rampsinkarin hiekkakentällä. Haluttiin kokeilla, miten peli sujuu, kun nurmikenttä vaihtuu pehmeäksi hiekaksi. Pomppusääntöön tottuneille pelaajille hiekka aiheutti ylimääräisiä haasteita. Välillä pallo ei pompannut ollenkaan ja jos pomppasi niin väärään suuntaan.

Vauhdikkaan pelin jälkeen siirryttiin saunomaan ja uimaan Veneasema Rampsin vuokrasaunalle. Saunassa oli hyvät, pehmeät löylyt ja uimaan pääsi suoraan saunan rappusilta. Saunan jälkeen grillattiin makkaraa ja nautittiin virvokkeita saunan terassilla ja kokoustiloissa, jotka olivat viihtyisät.

Talveksi Mäntlahden lentopallo siirtyy tuttuun tapaan Vilniemen urheilutalolle, missä yhdistyksellä on pelivuoro maanantaisin klo 18-20. Pelit alkavat Vilniemellä 10.9. klo 18. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat pellaajat!

Peliä Rampsinkariulla. Valokuva Samuli Jääskeläinen

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments