«

»

syys 14 2015

Venekirppis Klamilan Silakkamarkkinoilla

Hyvän suosion saaneet Klamilan Kalasataman Silakkamarkkinat ovat tänä vuonna sunnuntaina syyskuun 27. päivänä. Aivan uusi innovaatio on käytettyjen veneiden osto- ja myyntitapahtuma, joka järjestetään kalasataman venehallien luona. Sinne voi siis tuoda  veneitä myytäväksi, tai tulla katsomaan, löytyisikö sitä itselleen kauan kaivattua paattia sopivaan hintaan. Idea ainakin on hyvä ja varmaan sille on ollut jo pitkään se kuuluisa sosiaalinen tilauskin.

Monta vuotta ainakin itse olen haaveillut omasta pikku veneestäni sopuhintaan, ja vasta tänä vuonna sitten lopulta ostin sen netti-ilmoitusten seasta, olisipa ollut venekirppiksiä aiemmin!

Koska kyseessä on aivan uusi idea ja tapahtumatyyppi, saa nähdä tavoittaako se ihmiset jo nyt, mutta varmasti tämmöisellä tapahtumalla on jatkossa kysyntää.

Jos olet myymässä venettä, soita toimintatavasta tarkemmin Jukka Laitilalle puh. 0400 978 885.

14.9.2015 Ilkka Ahmavaara

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>