«

»

loka 13 2017

Maailman suurin olkiukko Haminaan

Haminaan joukkorahoituksella maailman suurin olkiukko! Ei mitään lipputankoa, vaan olkiukko, sitä ei missään muualla ole ja sopisi hyvin kaupungin imagoon. Komeana se seisoisi Tervasaaressa maamerkkinä niin merelle kuin maalle ja kerran vuodessa se poltettaisiin, kuten Gävlen olkipukki.

Sijoituspaikka voisi olla uusi Tervasaari Oolannin puistoineen. Tässä muutama kuvamanipulaatio, miltä se voisi näyttää. Samalla se peittäisi kaupunkikuvaa nyt hallitsevat tuulienergiamyllyt katunäkymissä.

 

Mahdollinen näkymä MaariankadultaMahdollinen näkymä Maariankadulta
Mandollinen näkymä kirjastoltaMandollinen näkymä kirjastolta
Hanke sopisi Tervesaaren suunnitelmaan. Pohjakuva kaupunkilehti Reimarin nettisivuilta.Hanke sopisi Tervesaaren suunnitelmaan. Pohjakuva kaupunkilehti Reimarin nettisivuilta.

(Olkiukko Googlen kuvahaulla haettu sivustolta actuspurunen.blogspot.com, Tervasaari Masterplan kuva kaupunkilehti Reimarista, muut kuvat ja manipulaatiot Ilkka Ahmavaara)

Vastaa

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>